Cara Grab Promosi Menarik Public Gold Febuari 2019

Promosi Dealer Public Gold

Apa promosi menarik dari Public Gold untuk bulan Febuari 2019?

Jom saya tunjuk satu per satu. Biasanya, promosi ini khas untuk yang ingin menjadi dealer Public Gold.

Tapi, ada juga promosi kepada pembeli-pembeli emas yang lain.

Cara Jadi Dealer Public Gold Tanpa Promosi

Cara Jadi Ejen Public Gold

Ini cara biasa, untuk menjadi dealer tanpa promosi.

Normal Dealer buat belian 200gram dan Priority Dealer belian 500gram.

Buat belian maksudnya. Korang kena buat belian dalam satu resit. Buka secara kumpul sikit-sikit.

Ini keistimewaan menjadi dealer Public Gold.

Promosi Untuk Februari 2019

#1 Priority Dealer Dengan Hanya Belian Emas 150gram, berbanding 500gram

Cara jadi dealer Public Gold

Untuk menjadi dealer Public Gold pada bulan Feb 2019, korang hanya perlu buat belian 150gram emas je dalam satu resit.

Tak perlu 500gram lagi.

Dan yang lebih menarik, korang boleh buat belian dengan cara ansuran 10bulan.

Korang buat je pembayaran bulan pertama, terus dapat status dealer.

#2 Normal Dealer dengan belian 150gram GAP

cara jadi dealer biasa Public Gold

Ini promosi untuk korang yang suka  buat belian dengan cara akaun emas fizikal GAP.

Bagi yang belum tahu apa itu GAP, boleh terus klik di link ni , Public Gold GAP [klik]

#3 Cabutan bertuah 5gram (RM1100)

GAP Public Gold

Ini pun aku rasa cukup menarik.

Korang boleh simpan emas minimum RM100 sebulan, dan berpeluang untuk mendapat cabutan bertuah emas 5gram secara bulanan.

Fuhh, beli emas RM100 dapat free RM1100? Banyak tu!

Cara Grab Promosi Ini

#1 Secara Online. Korang wassap saya di 014-5005090. Nanti saya tolong uruskan semuanya.

#2 Boleh walk in ke branch Public Gold. Tunjuk poster. Dan bagitahu staff kod PG saya "Hafiz -PG00054635" sebagai introducer.

Hafiz
Tawau, Sabah
5 Februari 2019
30 Jamadil Awal 1440H

Kredit Foto : The Economic Time
Saya dealer Public Gold yang aktif. Saya memberi nasihat tentang simpanan dan pelaburan emas yang betul tepat dan selamat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *