Contact

 

HafizShafie Profile

 

Assalamualaikum sahabat semua, kami dealer Public Gold yang aktif sejak dari tahun 2015. Kami belajar dan dilatih oleh mentor-mentor yang hebat. Antara mentor saya ialah En Mohd Zulkifli dan En Syukor Hashim. Matlamat kami adalah untuk mendidik semua kenalan saya bagi memahami ilmu emas yang betul dan selamat.

Hubungi saya atau isteri saya Noor Hafizah bt Hassan (24jam Sehari, 7 hari seminggu) jika perlu penerangan berkaitan pelaburan emas dan perak.  Saya bersedia membantu sahabat-sahabat semua bagi memulakan pelaburan emas.

Cara Hubungi Saya

contact hafiz

Saya boleh dihubungi melalui :

  • TELEFON – +6 014 500 5090 (wassap, sms, call). Saya prefer wassap / call untuk perbincangan. Kalau saya tak pick-up call (mungkin saya tengah drive atau ada berada ditempat yang bising, sebab saya kerja di kilang sawit), tinggalkan sms tentang apa persoalan yang boleh saya bantu supaya senang saya call balik.
  • FACEBOOK MESSAGE. Add saya www.facebook.com/mohamadhafiz.shafie . Boleh  “Add Friend”,  dan klik “Follow” ya, untuk pastikan message yang dihantar kepada saya, sampai ke inbox facebook saya dan saya boleh reply terus melalui smartphone.
  • EMAIL – mohamad.hafiz.shafie@gmail.com. Sekiranya persoalan panjang, tinggalkan no. telefon tuan/ puan sekali sebab saya mungkin tak sempat menaip untuk jawab kesemua soalan panjang. Saya akan call (jika perlu) untuk menjimatkan masa.
  • BLOG COMMENTS. Setiap komen di blog, saya pasti reply (kecuali spam). Cuma mungkin mengambil masa yang lebih lama untuk dapat reply dari saya di blog

Walauapapun, saya akan reply secepat mungkin, insyaAllah. Kalau anda tak terima reply dari saya dalam masa 2 hari (kecuali blog comments), biasanya saya terlupa! Sila ingatkan saya sebab kekadang saya terlepas pandang wassap, sms, email yang saya terima. Bukan tak sudi reply. :)

Wallhuallam

 

Hafiz & Hafizah
Public Gold Dealer
Dealer Kod : PG00054635

Comments are closed