Hubungi

 

HafizShafie Profile

 

Assalamualaikum sahabat semua, kami suami isteri ialah dealer Public Gold yang aktif sejak dari tahun 2015.

Kami belajar dan dilatih oleh mentor dan guru yang hebat. Mentor kami dalam bisnes dan kewangan ialah En Mohd Zulkifli dan manakala guru emas kami ialah En Syukor Hashim. Kami panggil En Syukor ialah mahaguru, disebabkan ilmunya yang sangat tinggi tentang emas. Beliau mula menulis tentang emas sejak dari tahun 2005 lagi.

Matlamat kami adalah untuk mendidik semua kenalan kami bagi memahami ilmu emas dan kewangan yang betul, tepat dan selamat.

Hubungi saya atau isteri saya Noor Hafizah bt Hassan (24jam Sehari, 7 hari seminggu) jika perlu penerangan berkaitan simpanan emas dan perak.  Kami bersedia membantu sahabat-sahabat semua bagi memulakan simpanan emas.

Cara Hubungi Saya

contact hafiz

Saya boleh dihubungi melalui :

(1) TELEFON – +6 014 500 5090 (wassap, sms, call). Saya prefer wassap / call untuk perbincangan. Kalau saya tak pick-up call (mungkin saya tengah drive atau ada berada ditempat yang bising, sebab saya kerja di kilang sawit), tinggalkan sms tentang apa persoalan yang boleh saya bantu supaya senang saya call balik.

(2) FACEBOOK MESSAGE. Add saya www.facebook.com/mohamadhafiz.shafie . Boleh  “Add Friend”,  dan klik “Follow dan set SEE FIRST” ya, untuk pastikan message yang dihantar kepada saya, sampai ke inbox facebook saya dan saya boleh reply terus melalui smartphone.

(3) EMAIL – mohamad.hafiz.shafie@gmail.com. Sekiranya persoalan panjang, tinggalkan no. telefon tuan/ puan sekali sebab saya mungkin tak sempat menaip untuk jawab kesemua soalan panjang. Saya akan call (jika perlu) untuk menjimatkan masa.

(4) BLOG COMMENTS – Setiap komen di blog, saya pasti reply (kecuali spam). Cuma mungkin mengambil masa yang lebih lama untuk dapat reply dari saya di blog

(5) TELEGRAM – Untuk pastikan tuan/puan sentiasa mendapat sharing saya di Facebook tentang emas dan kewangan. Tuan/puan boleh join channel Telegram rasmi saya. Caranya :

[Step 1 ] Install Telegram di Fon
[Step 2] Klik https://telegram.me/MohamadHafizShafie
[Step 3] Klik JOIN

Walauapapun, saya akan reply secepat mungkin, insyaAllah. Kalau anda tak terima reply dari saya dalam masa 2 hari (kecuali blog comments), biasanya saya terlupa! Sila ingatkan saya sebab kekadang saya terlepas pandang wassap, sms, email yang saya terima. Bukan tak sudi reply. :)

Wallhuallam

 

Hafiz & Hafizah
Public Gold Dealer
Dealer Kod : PG00054635