seminar Public Gold

Seminar Emas Public Gold ke-14 di Tawau, Sabah (22 Julai 2018)

 

Orang Tawau memang luar biasa hebat. Sentiasa Full House! Inilah menyebabkan kami team dealer Public Gold Tawau sentiasa bersemangat untuk menyampaikan seminar di Tawau.

Dengan semangat orang Tawau macam ni, saya percaya next Public Gold branch di Malaysia ialah di bandar Tawau. InsyaAllah.

Kehadiran semalam kami jangkakan sekitar 40orang peserta sahaja. Namun, jumlah kehadiran peserta seminar emas Tawau semalam lebih 60orang. Tahniah orang Tawau.

Seperti biasa, kami akan bermula tepat jam 10.30am. Kami sangat menghormati kepada peserta-peserta seminar yang datang awal. Ini antara team Public Gold Tawau yang bersama menjayakan seminar semalam.

 

Antara topik penting yang saya berkongsi semasa seminar ialah, checkpoint penting dalam kewangan. Sebelum pergi lebih jauh dalam menyimpan emas, mesti tahu dulu hala tuju simpanan.

 

Seminar saya hanya 45minit hingga 1jam. Tepat jam 11.30am, sesi firesale bermula. Firesale ialah satu jualan emas yang dibuat oleh staf Public Gold. Harganya lebih murah berbanding harga biasa di website.

Sesiapa yang grab peluang firesale, berpeluang untuk memenangi dua kali cabutan bertuah emas.

 

Antara peserta-peserta seminar yang menang cabutan bertuah emas dan aksesories Public Gold. 6 keping emas percuma ditaja oleh Public Gold dan 12 aksesories gold folder.

Sekeping emas 0.5gram RM150. 6 keping RM900
1 aksesories RM15. 12 pcs berharga RM180
Wahh. total RM1080 Public Gold bagi secara percuma.

 

Antara keseronokan peserta seminar emas semalam. Dapat ilmu free dan dapat bawak balik emas free.

 

https://www.youtube.com/watch?v=UeBNTQVtZTE

Testimoni peserta seminar. Ini yang sempat kami rakam video. Selepas tamat seminar.

 

 

Seminar semalam merupakan seminar saya yang ke-5 bersama Public Gold. Segala kekurangan dalam process penyampaian seminar InsyaAllah saya perbaiki lagi.

 

Hafiz
Tawau, Sabah
23 Julai 2018
10 Dzulkaedah 1439H

Artikel Berkaitan

>